SuperCuppen 2016 – en god belønning og en super oplevelse

I efterårsferien 2016 blev der afholdt SuperCup, som afslutning på JDT turneringerne, der havde kørt hele året. SuperCuppen varede fire dage med turneringer på tre af dagene. Det var de otte personer fra hver række og hvert af de 5 distrikter, som havde kvalificeret sig til denne turnering.

Vi mødtes søndag på Slidsholt idrætsefterskole i Nordjylland. Alle distrikterne fra hele landet var samlet for at konkurrere mod hinanden. Nogle kom med bus, mens andre kørte selv. Stemningen var helt i top og alle var klar til nogle gode dage sammen, hvor der skulle kæmpes på golfbanerne om dagen og hygges og have det sjovt på efterskolen.

Efter indkvarteringen fik vi aftensmad og der blev holdt informationsmøde og distriktsmøder, hvor taktikken for den kommende dag blev lagt. Resten af aftenen var der hygge og socialt samvær, hvor vi kunne spille bordtennis, PlayStation, pool, billard, boldspil i hallen eller styrketræning på efterskolen.

Mandag morgen blev alle spillerne kørt til Sæby Golfklub. Efter en god dag på golfbanen, hvor vi spillede fourball/bestball var stillingen følgende:

U16: 5 point ud af 8
U19: 8 point ud af 8
U22: 2 point ud af 4

Efter en god dag, men også en meget regnfuld dag, kom vi tilbage på efterskolen, hvor vi fik tørret os selv og vores tøj. Resten af aftenen hyggede vi os og vi lagde taktikken til dagen efter.

Tirsdag spillede vi i Frederikshavn, hvor vi spillede foursome og stillingen blev efter dagen følgende:

U16: 2 point ud af 8
U19: 2 point ud af 8
U22: 2 point ud af 4

Onsdag var turneringens sidste dag og finaledag, hvor alle var trætte og flere fik sig en lur i bussen på vej til Hjørring, hvor vi skulle spille singler.

Det blev dog en god dag for distrikt 2, da U16 vandt med 10 point ud af 16 og dermed vandt den samlede turnering for hele U16. U19 fik ligeledes 10 point ud af 16 og vandt dermed også deres række for den samlede turnering. U22 fik 2 point ud af 8 og sluttede dermed på 4. pladsen for den samlede turnering.

Overordnet set vandt distrikt 2 samlet for hele turneringen, så det var en gentagelse af succesen fra 2015, hvor distrikt 2 også vandt sammenlagt.

Inden præmieoverrækkelserne fik vi en overdådig frokost med alt, hvad vi kunne tænke os, og det foregik på Hjørring Golfklub og det var virkelig lækkert. Humøret var i top og alle, der var med, håber også på at kvalificere sig igen til næste år. JDT SuperCuppen er en god belønning og en super oplevelse at få og det er ligesom kronen på værket efter en lang golfsæson. 

smiley

Mange golfhilsner
Julie og Oliver Resen Holm
Silkeborg-Ry Golfklub